Vilken typ av trosor har du på dig just nu?

Som himlen över huvudet och vattnet man dricker är underkläder en viktig del av livet man aldrig tänker så noga på. 99% av de som läser detta har antagligen på sig trosor JUST NU, så det är dags att tänka lite på vad det är man faktiskt har på sig.

Först är Boyshorts, en typ av trosor som är inspirerade av herrbriefs. Likt hipstertrosor (som kommer nämnas en bit in) är deras form mer rektangulär och har lägre skurna ben än andra typer av trosor. Vissa modeller sträcker sig till och med ner en bit på låren så att de hamnar på gränsen till cykelshorts. Liket stringtrosor har boyshorts i hög kvalitet ingen synlig troslinje under tajta kläder. Längre boyshorts kan även användas ensamma att mysa eller sova i.

Nästa är vad som för många är kända som "mormorstrosor". det officiella namnet är briefs, och ger full täckning med väldigt hög linning. Visst är det inte det sexigaste plagget som existerar, men komforten är maximal. Tyvärr är den inte ett bra val för dig som tänker mycket på troslinjen, då den syns extremt tydligt under lågt skurna jeans och byxor.

På 80-talet fick en typ av briefs med väldigt högt skurna ben en ny våg av popularitet tack vare Jane Fonda och hennes träningsvideos, och används fortfarande i viss utsträckning, senast uppvisat av Miley Cyrus. French-cut-trosor är praktiskt taget briefs, men med högt skurna ben för dem som inte tycker om det elastiska bandet runt benen i standardbriefs.

Hipstertrosor, som inte har någonting att göra med hipsterkulturen, är väldigt lika boyshorts, med skillnaden att midjebandet går längs höfterna snarare än midjan. De täcker nästan allt, men funkar ändå perfekt till låga jeans och byxor.

Bikinitrosor är, precis som det låter, bikiniunderdelar sydda i standardtyg. Midjebandet ligger runt tre tum under den "naturliga midjan" och benen är väldigt högt skurna. De går också att få i stringform om man känner sig vågad, då delas benöppningarna endast av ett tunt band, med fram- och baksida i form av två trianglar. Bikinitrosors största fördel är att de har så pass obefintlig troslinje att man kan ha dem under vad som helst.

När man behöver något att ha under tajta kläder är det bästa valet nästan alltid string. Likt bikinitrosor är stringtrosor väldigt låga, och täcker ingenting av rumpan, så troslinjen syns inte alls, hur låga dina byxor än är.

Sist men också minst (materialmässigt) har vi G-string. Precis som stringtrosan täcker den inget av rumpan, men den täcker inte mycket fram heller. Både bak- och framsidan är direkt ihopsydda med midjebandet. Då även string och till och med boyshorts ger en osynlig troslinje finns det ingen praktisk anledning att ha dessa på sig, utan finns där för de gångerna du inte vill känna dig påklädd.

Att köpa trosor är ingen stor tidsinvestering, och numera går det ännu lättare att göra på internet. Det finns ett enormt antal butiker både i och utanför Sverige som säljer alla typer och märken av trosor. Nelly är en av de absolut största underklädesbutikerna på internet, men för de sexigare grejerna vill du ta dig till Katsumi.se, där det finns ett enormt sortiment av de snyggaste trosorna från mängder av märken.

Recent Posts

admin Written by: