Strandkulturen världen över

Bikinis används i hela världen men är inte alltid detsamma, det skiljer sig mycket åt mellan olika länder. Här är fem stycken utvalda länders strandmode.
Australien
Trots den avslappnade kultur som australien är känd för så är landet ändå ganska konservativt när det gäller strandmode. De flesta stora badklädes märkena i Australien har ett sortiment med mestadels heltäckande nederdelar. Det finns en liten kult med brasilianska bikinibärare längsmed kusten men generellt är det något konservativa bikinis som gäller.

Brasilien
Det är väl klart att Brasilien ska nämnas, hemmet till den brasilianska skärningen. Du behöver inte leta länge innan du hittar en bikini med brasiliansk skärning eller en stringbikini i Brasilien, det är en del av livet där. Vi beundrar de brasilianska kvinnornas säkerhet i sina kroppar och tycker att alla borde äga en av deras smått skurna badkläder. Flera av Brasiliens stora badklädes märken har delar av kollektionen som visar baken.

USA
USA är ganska blandat när det gäller bikinis, huvuddelen av landet använder heltäckande badkläder, baddräkter och tankinis. Men platser såsom Miami, Kalifornien och Hawaii omfamnar strandkulturen och badkläderna blir mindre och mindre.

Frankrike
Frankrike har en ganska unik smak när det gäller badmode, de gillar konservativa dräkter, hög midja eller heltäckande är populärt. Franska kvinnor har en smakfull och moderiktig syn på badkläder.

Kina
På stränderna i Kina så kommer man att se mestadels heltäckande dräkter och baddräkter. Kvinnorna är inte där för att bättra på solbrännan, utan för att bada, och det utan att bli solbrända. Bland annat så har den så kallade facekinin blivit populär. Praktiskt taget motsatsen av Brasilien.

Vilken typ av bikini man än vill ha så finns det ofta funderingar över var man ska köpa dem, var de finns till bästa pris och var frakten är snabbast. Absolut bäst om man bor i Sverige är Kleopatrasunder.se. Sortimentet är stort och märkena många, så du kommer garanterat hitta något som passar dig och strandkulturen hemma hos dig.

Recent Posts

admin Written by: