Erotiska underkläder

Vad klassas egentligen som erotiska underkläder? Visst är det upp till var och en att bestämma det, då vad som är erotiskt är subjektivt, men det finns en del riktilinjer. En undersökning gjord i England har visat att “erotiska underkläder” får de flesta män att tänka på höfthållare och stockings. Bland kvinnor var resultatet väldigt snarlikt, med stockings, höfthållare och transparenta linnen på toppen av listan.

Något som inte var på topp under den undersökningen var kroppsstrumpor, inte för att de inte är sexiga, utan för att det är ett så pass nytt plagg som bara väldigt nyligen exploderade i popularitet. Tillverkarna Obsessive och Livia Corsetti står på frontlinjen för kroppsstrumpor i alla möjliga former och färger.
Men om man går tillbaka till höfthållare och stockings inser man att de inte räcker för att ha ett helt set. Du vill ju självklart komplettera med ett par snygga trosor och en matchande BH, och om du känner dig lite äventyrlig kan du även skaffa ett par snygga stövlar. Givetvis högklackade sådana så att du betonar benen.

För de perfekta trosorna och sexigaste BHn är Axami ett av de bästa valen du kan göra. Deras kollektion Eclissi di Luna är en salig blandning av sensualitet och fantastisk design, med allt från briefs till string och öppna grenar. Är du ute efter sexiga underkläder kommer du inte hitta något bättre än Axami.
Sexiga skor har ingen bättre pejl på än Pleaser. Deras utsträckning inom denna nisch ger dem ett näst intill monopol på allt som har med sexiga skor att göra. Ett tips är att titta på platåskor som ger dig längre ben och tonade vader, lår och rumpa.

I vanliga fall hade man behövt surfa runt alla möjliga hemsidor för att hitta en full uppsättning av sexiga underkläder, men på Kleopatrasunder.se, en av Sveriges ledande webbutiker inom underkläder.

Recent Posts

admin Written by: