Bikinitrender för 2016

Sverige har en väldigt sparsam mängd sommarsol varje år, så badkläder är tyvärr inte en särskilt stor industri här, till skillnad från de delar av världen där det badas året runt. Där är både industri och variation av stilar enormt mycket större än i Sverige. Det är inte ovanligt att man ser exotiska modeller som Scrunch Butts med resår i baken för en extra fin passfom och brasiliansk skärning, som är lite som ett mellanting för den som inte vill ha string men inte täcka baken helt; självklart har stilen fått sitt namn från landet den är allra populärast i.

Idag är det starka färger som toppar listan över trender. Grönt, gult och neonrosa är vad du ska ha om du vill visa att verkligen har koll på vad som är inne. Om du inte är mycket för intensiva färger kan du satsa på svart, rött eller vitt; tidlösa klassiker som alltid fungerar var du än är.

En nyare trend som fortfarande är lite ovanligare att se, trots att det finns så många som tillverkar dem, är virkade badkläder. De kombinerar den klassiska lyxigheten av virkat med den typiska bikiniformen på ett sätt som ger dig en väldigt elegant bikini.

Alla känner till konceptet ”Pool Party”. Vänner samlas vid poolen och grillar och njuter av värmen hela dagen. Självklart är det inte en omöjlighet i Sverige, men perioden då det är ett realistiskt alternativ är inte riktigt lika lång som i Florida eller Kalifornien, så det gäller att passa på när solen tittar fram.

På http://www.beachwear.se/ kan du få tag på dessa, och många fler bikinis och badkläder med snabb frakt inom Sverige!

Senaste inläggen

admin Skriven av: