Bär du fin- eller fultrosor?

Använder du fintrosor eller fultrosor på dagarna? Nu är din första motfråga “Vad innebär fin- och fultrosor?”. Så här är det: Fintrosor är precis vad det låter som, extra fina trosor i vackra material som spets, siden och annat som många kanske anser obekväma. Alltså fina, sensuella, sexiga trosor. Fultrosor behöver inte nödvändigtvis vara faktiskt fula, utan snarare bekväma bomullstrosor från Sloggi eller Calida som inte har något speciellt till utseendet.

Så vad är viktigare för dig? Underkläder som är vackra eller underkläder som sitter extra bekvämt? En undersökning gjord av aftonbladet visade att så många som 90% använder sig av fultrosor och 5% bär fintrosor. Vad hände med de sista 5%? De går Commando. Rumpan bar. betyder det att bara 5% äger fintrosor? Inte alls! 70% har en låda fylld av spets och siden som används lite då och då. Bland de fina trosorna hittar vi märken som Aubade, Simon Perele, Implicite och självklart Agent Provocateur.

Går inte fin- och fultrosor att kombinera så att man får en bekväm trosa som ändå är sexig? Det handlar helt och hållet om material och skärning. För att få en trosa att uppfattas som sensuell eller lyxig behöver man i regel jobba med spets, brodyr och hårda tyger såsom satin eller siden. Det gör det väldigt svårt att få till en riktigt bekväm trosa. För att en trosa ska bli superbekväm behöver den vara tillverkad i modal, bomull, microfiber eller något annat följsamt tyg, gärna utan spets, brodyr eller annat som kan skava. Vill man vara fin finns det inte mycket annat att göra än att lida pin.

Ett tillfälle som de flesta kvinnor vill känna sig extra fina och kan lida lite pin är på sin bröllopsnatt. Det är dock inte ovanligt att man under bröllopet har på sig just “fultrosan” för att senare under kvällen smita iväg och svida om till den sk. fintrosan. Gärna i vitt, men mycket spets och lull lull. Kanske en matchande korsett men strumpeband och stockings.

Så vem är du nu, fin, ful eller någonstans i mittentrosan? Oavsett vem du är bör du alltid tänka på att köpa bra trosor. Med bra trosor menar jag fin passform, tyg som håller tvättar i 60 grader år efter år. Är det inte värt att lägga lite extra pengar mot att få något som sitter skönt & håller länge. Om du bestämmer dig för det ena eller andra kan du hitta det på www.katsumi.se.

Recent Posts

admin Written by: