Recenserar intressant personlig produkt

Dildolistan jämför priser och recenserar sexleksaker. Bland annat finns en recension på Satisfyer pro 2 next generation. En lufttrycksvibrator som fått stor uppmärksamhet tack vare dess unika sätt att stimulera klitoris.

Fördelar med Satisfyer pro 2 next generation

 • Prisvärd
  Vibratorn är ”mycket prisvärd” enligt recensenterna. Med ett pris på ca 200 – 300 kr i handeln är prisnivån betydligt lägre än på av dess konkurrerande modeller. Samtidigt bör inte priset vara det primära när en vibrator väljs, utan njutningen. De nämner även att det finns ”betydligt bättre” modeller på marknaden – men då till betydligt högre pris.
 • Njutning på ett annorlunda sätt
  De som för första gången testar Satisfyer pro 2 next generation kan tycka det känns ovanligt. Detta utifrån att stimulering sker med lufttryck och vacuum. Ett unikt sätt att skapa stimulans vilket uppenbarligen uppskattas av många.
 • 11 inställningsnivåer
  Något som verkligen lyfts upp som positivt är att Satisfyer pro 2 next generation har 11 inställningsnivåer. Det går därmed lätt att börja på en mjukare nivå för att sedan öka intensiteten. Här lyfts även en fördel upp i att det både går att gå upp och ned mellan dessa nivåer. En del vibratorer har enbart en knapp som går ett steg upp – vilket gör det tar lång tid att gå från intensitetsnivå 3 och 2…

Nackdelar med Satisfyer pro 2 next generation

 • Lite svår i början
  Recensenterna nämner att det kan vara lite svårt att ”hitta rätt” i början. Men därefter är det inte några problem.
 • Lång uppladdning i början
  Flera recensenter lyfter denna punkt som negativ för Satisfyer pro 2 next generation. Efter att den köpts hem måste den nämligen laddas i 8 timmar. Som tur är förkortas följande laddningar till 1,5 timme.
 • Plastig?
  Känslan är personlig – men vissa ansåg att handtagen var lite för plastigt. Däremot anser de även att utformningen är perfekt och ergonomisk.
 • Ljudnivån?
  Även ljudnivån kritiseras något. Den anses avge lite för mycket ljud. Samtidigt har den inte ställt mot andra vibratorer på just denna punkt så det är svårt att avgöra om Satisfyer pro 2 next generation är mer ”högljudd” än dess konkurrenter – eller om det något man får acceptera med en batteridriven dildo.

Senaste inläggen

webmaster Skriven av: