Löshår

Hellbombshell erbjuder en mängd olika skönhetsprodukter både i vår webbshop och i våra salonger i Göteborg och Jönköping. Salongen i Göteborg är centralt belägen på Linnégatan. Även salongen i Jönköping finns centralt, på Lantmätargränd.

Våra tjänster innefattar följande. Hårförlängning med keratin eller tejp, styling av hår, uttagning av löshår med tejp, keratin samt hår med tovor, isättning med eget hår, omsättning av samma hår. Vi erbjuder även klippning och färgning och slingor. Hos oss hittar du helhetslösningar och tillhörande produkter som du behöver för att få ditt hår att hålla länge.

Allt löshår hos Hellbombshell är Remy, vilket innebär att alla strån är rätt vända. Många av våra kunder använder sig av löshåret det köpt från oss länge och det ser lika nytt och fräscht ut efter flera månader. Löshåret vi använder oss av tar lång tid att tillverka. Detta eftersom det ska hålla länge och vara glansigt och fint under en lång period. Allt vårt löshår är äkta, så att kunderna ska kunna använda dem på nytt.

Kom och lär dig hos oss

Utöver det vi nämn ovan är löshåret double drawn som betyder att det är lika tjockt från tejpen ner till topparna. Detsamma gäller från keratinet ner till topparna. Du kan enkelt beställa ditt löshår via vår hemsida och sen ta med dig det till någon av våra salonger där du blir omhändertagen och får håret ditsatt. När håret är på plats behöver du också lära dig hur du ska ta hand om det, vi erbjuder och säljer produkter som gör att håret håller länge. Produkterna är också framtagna för att göra håret mjukt och följsamt samt förlänga hållbarheten. Du beställer även dessa enkelt via vår hemsida eller så köper du dem på plats i våra salonger.

Hos Hellbombshell kan du även gå utbildningar för att lära dig mer o extensions, hårförläningar och tillhörande produkter. Våra utbildare Siri och Clara har lång erfarenhet från branschen och har hjälpt många personer att få till sina extensions med perfekt resultat, däribland flera kändisar. I alla utbildningar ingår frukost med teori och sedan praktiska övningar där alla elever får testa på övningshuvud. Bombshell by Clara erbjuder också tjejkvällar där du och dina kompisar kan komma och mingla och dricka bubbel och bli fina inför kvällen.

Senaste inläggen

webmaster Skriven av: