Hitta och köp en Mitchell and Ness keps på nätet

På jakt efter en Mitchell and Ness keps? Då finns ett stort utbud av olika modeller att hitta på nätet – så som klassiska snapbacks och basebollkepsar som båda finns i ett flertal olika varianter och färger. Läs mer om dom olika modellerna samt lite historia kring det välkända varumärket här.

Om Mitchell and Ness

Mitchell and Ness är ett sportrelaterat företag från Philadelphia, USA, som grundades redan 1904. Bakom det kända varumärket står Frank P Mitchell och Charles M Ness, som till en början ägnade sig åt att tillverka och sälja tennisracketar och golfklubbor – troligen till följd av sina egna sporter / intressen som var just tennis och golf.

Med tiden utvecklades dock verksamheten och företaget började även tillverka sportuniformer till lokala basebollslag. När den lokala klubben Philadelphia Eagles gjorde debut i NFL, år 1933, fick dom sina lagtröjor och annan utrustning från just Mitchell and Ness.

Idag är märket väldigt känt för sitt samarbete med några av USAs och världens största sportligor:

  • MLB – Major Leauge Baseball
  • NBA – National Basketball Association
  • NFL – National Football League
  • NHL – National Hockey Leauge

Det är dock inte bara bland dom stora sportklubbarna som märket är populärt och välanvänt – även privatpersoner bär märket och bland annat så har Mitchell and Ness keps- och mössförsäljning samt försäljning av T-shirts, hoodies, jackor och andra plagg.

Köp Mitchell and Ness keps på nätet

För den som vill köpa en Mitchell och Ness keps finns ett stort utbud att hitta på nätet. Här går det att välja till exempel en keps med någon av dom stora amerikanska lagens loggor eller bara med varumärkets egen logga. Den senare är väldigt populär i Sverige och finns att hitta hos flera olika återförsäljare på nätet.

För att hitta en passande keps från märket är det bra att känna till att det finns flera olika modeller. Bland annat så finns modeller kallade Red Classic / 110 – vilka har både snapback och stretch för extra bra passform runt huvudet.

En mer klassisk variant kallas för Pro Crown och dessa har snapback men ingen stretch, utan en fast form. Utöver det finns både raka och böjda skärmar att välja bland samt en mängd olika färger och motiv. Vilken Mitchell and Ness keps väljer du?

Recent Posts

webmaster Written by: