Kläder och tillbehör för jakt

Ehandelsplatser som jaktstil har funnits sedan 2018 och butikens vision är bland annat att sälja plagg som är både funktionella och riktigt snygga. I utbudet finns kläder för både dam, barn och herr, tänkta att använda vid jakt och friluftsliv men det finns även en hel del tillbehör i det handplockade sortimentet.

Genom att ta del av sidans stilguide går det att lära sig mer om olika stilar, märken och material för jaktkläder. Den som känner sig sugen att testa vingarna kan även läsa om spännande jaktresor – både i Sverige och utomlands.

Kläder för jakt

Jaktstil har som sagt visionen att sälja plagg som inte bara att funktionella, utan som också håller en hög standard när det kommer till utseende. Även om det kanske är viktigast med funktionalitet så skadar det ju inte att samtidigt se stilig ut.

Jaktstil.se erbjuder eleganta jaktkläder för både dam, barn och herr och i dom olika kategorierna går det att hitta alltifrån underställ och byxor till värmande jackor och huvudbonader av olika slag. Sidan har även en del produkter för hunden som exempelvis reflexvästar.

På sidans fyndhörna går det att hitta snygga plagg och annat till jakten till reducerat pris och i stilguiden går det att lära sig mer om jaktkläder, märken och material.

Annat hos jaktstil.se

Jaktstil.se erbjuder som sagt kläder till jakten för både dam, barn och herr men det finns även en del tillbehör. Under kategorin tillbehör och accessoarer finns mycket smått och gott att hitta, bland annat:

  • Pann, – och ficklampor
  • Hörselkåpor
  • Jaktknivar
  • Vapenskåp
  • Vapenfodral
  • Väskor

Förutom ett stort utbud av kläder och tillbehör för jakten så erbjuder jaktstil även jaktresor – både i Sverige och utomlands. Jaktresan i Sverige går till Tista slott i Sörmland, där man ägnar sig åt vildsvinsjakt.

Resan, som går till Sydafrika, är något som innebär en helt ny och unik jaktupplevelse. För att delta i någon av resorna, och för att ta reda på mer, finns all nödvändig info att hitta på jaktstil.se. På sidan finns även formulär för intresseanmälan för den som känner sig manad att ge sig i väg på en spännande jaktresa.

Jaktstil försöker alltså både ge jägaren ett brett utbud av jaktprodukter att välja på – samt inspiration till nya jaktupplevelser.

Recent Posts

webmaster Written by: