Frågor kring köpevillkor på teknikhallen

Vad gäller kring Öppet Köp? Vem betalar eventuell returfrakt? Här presenteras en sammanfattning av köpevillkoren, kring returer, som gäller för E-butiken här.

Retur och Byte – Frågor från https://teknikhallen.se

 • Vad menas med 30 Dagar Öppet Köp?
  Inom 30 dagar får produkten skickas tillbaka varpå pengarna betalas tillbaka till köparen. Detta kräver att produkten fortfarande är i nyskick samt att emballaget är försiktigt öppnat. Det finns däremot begränsningar som innebär att exempelvis hygienprodukter inte byts. Detsamma gäller exempelvis USB-minnen och in-ear-lurar om de använts eller om plombering har brutits. Originalförpackningen får inte användas som emballage då den ska återsändas så intakt som möjligt.
 • Vem betalar frakten?
  Kunden kan gå in på https://teknikhallen.se och beställa en digital retursedel. Den klistras på paketet och varpå paketet kan skickas iväg med gällande ombud. För detta debiteras en fast avgift på 49 kr. Kunden kan även lägga produkterna i skyddande emballage och skicka iväg samt betala det porto som brevet/paketet kräver. Ofta blir det lägre än dessa 49 kr.
 • Kan jag beställa flera storlekar av samma produkt?
  Den som känner sig osäker på vilket mobilskydd som blir bäst kan alltså beställa hem ett par olika skydd och testa i hemmet varpå de som passar behålls. Med låg fraktkostnad är det inte stor kostnad att skicka tillbaka resterande modeller.
 • Var kan jag få svar på produktfrågor?
  Det enklaste är att skicka ett meddelande till Teknikhallen via det formulär som finns på hemsidan. Det finns även mailadress att använda. Varje produkt har detaljerad information kring sig på dess produktsida men självklart kan det uppkomma ytterligare frågor som därmed kundservice kan besvara.
 • Hur fort kommer produkterna?
  De skickas samma dag förutsatt att ordern är lagd före 16:00

Mer om https://teknikhallen.se

Https://teknikhallen.se är en av Sveriges största E-butiker med försäljning av tillbehör till mobiler och surfplattor. Företaget anger att de har ca 15 000 produkter på lager vilket innebär att de snabbt kan leverera skydd och tillbehör till de flesta mobilmodeller inom 1 – 2 dygn. Företaget har valt att fokusera på snabba leveranser, stort utbud och fri frakt (över 299 kr) för att nå kunder som söker tillbehör till surfplattor och mobiler. De konkurrerar även med priset även om det kan skilja stort mellan olika modeller hos de olika E-butiker som säljer dessa produkter.

Källa: https://teknikhallen.se – FAQ

Recent Posts

webmaster Written by: